jueves, 24 de enero de 2013

PROJECTE DINOSAURES

Després de pensar i elegir per votació quin seria el nostre proper projecte de treball, ens hem decidit i estudiarem: ELS DINOSAURES!! Un tema què ens agrada molt i del qual ja sabem algunes coses gràcies a la informació que diàriament ens va aportant el nostre amic Vicente (fan incondicional dels dinosaures).


La primera activitat a realitzar en tot projecte de treball és la comunicació a les famílies del nou tema d'estudi i la posterior búsqueda i aportació familiar de material al voltant del tema (part primordial en la metodologia de treball per projectes, en la qual l'alumnat aprèn processos d'autoaprenentatge i de motivació cap a l'estudi). 
Aquesta vegada estem molt contents i contentes: gracietes famílies esteu col·laborant molt i aportant coses molt xules que enriqueixen molt el nostre estudi!

A més, també hem contat amb la col·laboració dels nostres amics i amigues de 5 anys, què ens han deixat tot un repertori de dinosaures. Amb aquestos dinosaures i amb un mural que hem pintat nosaltres hem construït aquest meravellós "Valle Encantado". El trobareu al corredor i podeu passar a visitar-lo quan vullgueu i les vegades que vullgueu!!!


Açò és per a anar obrint boca, ja vos ensenyarem més cosetes d'aquest fascinant projecte de treball que tot just acabem d'encetar...














No hay comentarios:

Publicar un comentario