jueves, 16 de enero de 2014

Nou projecte de treball: "Els peixos"

Holaaaa!!!
Com sabeu les Princeses i els Prínceps hem començat el projecte de treball de "Els Peixos". Com sempre, la vostra resposta i col·laboració ha estat ràpida, i ja heu aportat algunes coses a classe. Però, encara sol·licitem la vostra ajuda, ens serà molt útil per a l'estudi tot el material que pugueu aportar sobre el mateix tema! I també li serà molt útil al vostre fill/a la feina que realitzeu amb ell, ja que l'estareu ajudant en el procés d'ordenació del coneixement i de raonament de la informació externa! I no cal dir, que serà molt "útil" i reconfortant per a vosaltres participar en l'aprenentatge dels vostres fills/es! Així que, no pergueu l'oportunitat de fer-ho i... Mans a l'obra!!!!











També hem començat la nova decoració del nostre corredor, mireu quin fons marí estem preparant... Ja el veureu!! Ja el veureu!! Us avisarem quan estiga acabat...









I... mireu la sessió de psicomotricitat d'avui:
Amb dos folis de colors hem elaborat el nostre peix i amb ell, hem fet desplaçaments i girs, imitant els moviments dels peixos, també hem repassat conceptes bàsics de la programació trimestral i hem treballat les matemàtiques fent conjunts i agrupacions de peixos. Hem acabat la sessió al gimnàs jugant al "tauró".
Finalment a classe hem decorat el peix per emportar-lo a casa.











No hay comentarios:

Publicar un comentario