jueves, 20 de febrero de 2014

R.I.P Educació Infantil de qualitat al CEIP Cervantes

Benvolgudes families,
      
       Com ja sabreu la Conselleria d’Educació ha confirmat la supressió d’una unitat d'Educació Infantil a la nostra escola. De forma breu, expondrem les conseqüències d'aquest fet:

  - La supressió d’una unitat implica la pèrdua de dos mestres d’infantil pel curs vinent, és a dir, tan sols dispondrem d’una persona de recolzament, amb tot el que això implica, com per exemple deixar d’atendre a molts xiquets i xiquetes amb dificultats d’aprenentatge. A més, en els dos próxims anys se suprimirà tota una línea d'Educació Infantil, i se n'aniran dos mestres més d'infantil.

  - La concentració d’alumnat, és a dir, al contar tan sols amb una unitat per a cada nivell, la ràtio d’aquestes augmentarà i el tutor/a haurà d'atendre a una classe massificada sense cap suport.

  - Iniciatives que ara es duen a terme com són els desdobles, blogs d’infantil, tallers, activitats complemèntaries, activitats extraescolars, activitats que necessiten dos mestres per a la seua realizatció... seran molt difícil de mantindre.

Des d’aquest blog, volem fer una crida a tota la comunitat educativa per alçar la veu contra aquesta acció de Conselleria, pensem sincerament que al CEIP Cervantes s'està fent una bona feina i és molt trist que acabe així, per una decisió política sense cap fonament.

Els germans/es, cosins/es, amics/gues dels vostres fills i filles que començaràn l'any que ve, no tindràn l'oportunitat de gaudir de les mateixes condicions per créixer i desenvolupar-se escolarment com fins avui.

CRIDEM NO a la supressió!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://stepv.intersindical.org/noticies/article/larranjament_escolar_definitiu_per_al_curs_2014_15_destruira_136_llocs_de_t

No hay comentarios:

Publicar un comentario